Cum cumpar

Pentru a cumpara de la www.dalexa.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inscrie inainte de a efectua cumparaturile folosint butonul Autentificare aflat in partea de sus a paginii sau dupa ce ati facut cumparaturile urmand pasii pentru plasarea unei comenzi.

In momentul in care ati gasit un produs si doriti sa-l achizitionati, apasati butonul “Adauga in cos” din pagina produsului. Produsul va fi adaugat in Cosul dvs. de cumparaturi. Puteti continua cumparaturile sau puteti accesa cosul de cumparaturi apasand butonul aflat in partea de sus a paginii, unde puteti vizualiza lista de produse comandate, puteti sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul,mai multe sau toate produsele aflate in cos.

* ATENTIE ! La produsele profesionale puteti alege culoarea aparatelor de odorizare sau aroma dorita la odorizant prin bifare.

Pentru a finaliza comanda trebuie sa apasati butonul Inainte.

Daca sunteti un client nou va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator competand adresa dvs de e-mail si apasand butonul Creati un cont. Completati apoi formularul de inscriere prezent in pagina si introduceti titlul,numele, prenumele, o parola din minimum 5 caractere si data nasterii. Daca doriti sa primiti informatii despre promotii si produse noi, bifati optiunile ” Abonati-va la buletinul nostru de stiri ! ”  sau ” Primiti oferte speciale de la noi si partenerii nostrii ! “. Apasati apoi butonul Inregistrare. Veti fi redirectionat automat la cosul de cumparaturi.

Pentru a finaliza comanda trebuie sa apasati butonul Inainte. Completati datele din formular si apasati butonulSalvare. Alegeti adresa de livrare si daca aveti alte informatii referitoare la comanda le puteti completa in chenarul aferent. Apasati apoi butonul Inainte.

Bifati apoi metoda de livrare, acceptati Termenii serviciului si apasati butonul Inainte.

Dati un click pe metoda de plata prin care doriti sa achitati produsele si veti fi redirectionati in pagina de confirmare a comenzii. Finalizati comanda dvs. prin apasarea butonului Confirm comanda.