[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Politica de Retur

Retur fara motiv:

 1. Returul unei comenzi se realizeaza direct catre DALEXA SRL, prin curier, si este suportat de client, pe adresa DALEXA SRL. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
 2. Returnarea sumei in urma returului se face in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii si verificarii produsului, in cont bancar.

Comanda eronata:

 1. Returul unei comenzi eronate se realizeaza direct catre DALEXA SRL, prin curier, si este suportat de client, pe adresa DALEXA SRL. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
 2. Returnarea sumei aferente sau a schimbului de produse in urma returului se face in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii si verificarii produsului, in cont bancar.

Produs defect:

 1. Returul unei comenzi ce contine un produs defect se realizeaza direct catre DALEXA SRL, prin curier, pe adresa DALEXA SRL in ambalajul original.
 2. Costul returului este suportat de catre DALEXA SRL, urmand, apoi, sa se constate defectiunea produsului.

Produs trimis gresit:

 1. Returul unei comenzi ce contine un produs trimis gresit se realizeaza direct catre DALEXA SRL, prin curier, pe adresa DALEXA SRL cu conditia ca produsul sa nu prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
 2. Costul returului este suportat de catre DALEXA SRL

Toate produsele cumparate de pe acest site beneficiaza de dreptul legal de retur de 14 zile calendaristice din momentul achizitionarii.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Formular de Retur

[/vc_column_text][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]  DANU

  [/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]